Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nordvestaqua
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de purificare a apei economic
209 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul economic asigura apa de calitate pentru familia Dvs., transformand apa de la robinet in apa plata.

Pretul afisat include sistemul complet, garantie pentru 3 ani, montajul si TVA-ul.

Vizitati www.nordvestaqua.com pentru detalii despre ofertele noastre speciale sau contactati-ne la telefon 0731010946, persoana de contact Catinca Pascanu.

Cateva detalii tehnice.
Sistemul are 5 trepte de filtrare:
1. Filtru sedimente 5 microni Acest filtru este foarte performant in îndepartarea noroiului, a ruginei si a particulelor de nisip.
2. Filtru de carbon activat granular îndeparteaza clorul liber, mirosul, contaminantii organici, pesticidele si chimicalele care contribuie la miros si gust.
3. Acest filtru pentru sedimente cu dimensiuni de 1 micron este fabricat 100% din fibre de polipropilena. Este filtru de mare capacitate care îndeparteaza praful, particulele si rugina.
4. Fabricat in SUA. Membrana RO de tip TFC cu respingere avansata cu o capacitate de a produce 180 de litri pe zi. Aceasta membrana îndeparteaza urmatorii contaminanti din apa: plumb, cupru, bariu, crom, mercur, sodiu, cadmiu, fluoruri, nitrati, nitriti si seleniu.
5. Filtrul post – carbon. Aprobat NSF. Acest filtru este proiectat sa îmbunatateasca gustul. Îndeparteaza orice impuritate reziduala si miros din rezervor
Din Gura in Gura